Den saknade pusselbiten

Det blev en lång arbetsdag idag. I regn och på blankis. Men nu är den slut och jag sitter i soffan med en filt och min Fortniteson. 

När jag vaknade hamrade regnet så det dånade. Hela gårn var som en vattnad hockeyrink när jag kom ut. Jag fick skrapa lite med multiskopan som är räfflad i stålet för att kunna köra med den tvåhjulsdrivna Valmeten som vi hamlar med.

Och så var det läge att ställa in spånpallarna under tak lite snabbt.

Jag är ensam vuxen här hemma i helgen. Danne har följt med Linnea till Skåne på en stor brottningstävling och jag ska snart gå och lägga mig. Skönt att regnet inte är snö i alla fall för då hade jag haft en ännu längre dag om jag hade behövt skotta och greja nu när jag är själv.

I morgon tror jag att det ska vara uppehåll. Hoppas det blir sol också. Oavsett väder ska jag sopa och göra fint på foderbordet åt de här grabbarna.

(Jag ber om ursäkt för mörka och suddiga bilder, men, 1; det är har varit en rätt mörkgrå och suddig dag, och 2; bättring väntas, jag går fotokurs!)

Just nu ska jag njuta av att jag har hittat den saknade pusselbiten. Det är inte varje dag man gör det minsann. Den stod där på Systembolaget bara. Lillvindunken. The missing piece. Riktigt god. Särskilt tillsammans med en oljig fetaostsallad och chips.

God lördagskväll och god natt.