Halloween och jobb

När är det Halloween egentligen? Lite när man vill? Vi firade idag i alla fall. 

Min syster och hennes familj kom hit ikväll och vi åt mat och gjorde spökiga godiskreationer. Det var trevligt. Särskilt när väder och annat är ganska otrevligt. Det är lerigt och regnigt ute och så fuktigt att allt blir rått och kyligt mer eller mindre genast. Svårt att få riktigt torrt och mysigt i ströbäddarna.

Här är en fin ströbäddsbild däremot:

Jag har mest jobbat med djuren idag och haft god hjälp av ett höstlovsledigt barn. En annan bra sak som hände var att vi fick några hektar vall plöjt också. Håkan dök upp som en riktigt trevlig överraskning i morse och jobbade trots att det var lördag. Jag blev glad. Både för plöjningen och sällskapet.

I morgon fortsätter allt. Djur att mata, barn att skjutsa och ett flyg att passa för dottern som ska tillbaka till Skåne efter lovet.

Hoppas alla har en bra lördag.