On the road again

Nu är jag sjukhusmamma i Västerås igen. Danne är hemma i kylan och sköter djur och skruvar dubb.

Jag är trött och sugen på miniostar och salta kex men det får bli en annan dag. Snart ska det sovas men först ville jag kika in här på bloggah’ och säga hej.

En rolig sak var att jag fick åka lastbil hit idag. Det var både trevligt och bekvämt. Tänka sig vad bra det kan bli när man inte kan köra själv. Jag har nämligen inget körkort för tillfället, på grund av blyfot, och det är både pinsamt och väldigt opraktiskt. Men just idag ledde det till att jag fick åka tryggt och högt på passagerarsidan utan att behöva hålla koll på en enda hastighetsskylt. Det blev en sådan här liftarlösning eftersom jag inte litade på tågtrafiken i snökaoset, så jag hade turen att få åka med en av Metabs bilar ända fram till sjukhusdörren istället. Kanonbra ju! Det är härligt att åka lastbil, det borde man göra oftare!

Metab är ett flexibelt och genuint företag som vi har haft kontakt med tidigare i samband med återtagsleveranser av kött. De var även med och löste en rörig historia med några grillådor som jag höll på att tappa bort inför Dannes fyrtioårsdag. Kolla här:

Det blev ett sånt där äventyr igen

Den här gången, sisådär två och ett halvt år senare, fick jag och min packning lifta till Västmanlands sjukhus.

Tack! Guld värt!