Har ni sett något så fult?

Ja, det har ni förstås, det här kan väl ändå inte vara det estetiskt värsta världen har skådat. Men bra nog jävligt ser det ut, det kan jag lova. 

Förra svängen det snöade skulle jag vara ordentlig och lite djärv och skrapa rent på kanten och framför foderbordet hos kossorna. Jag brukar vara ganska feg när det gäller att ta skopan till hjälp men nu tänkte jag att det vore väl tusan om jag inte skulle kunna dra till och göra snyggt utan att behöva skotta allt med handkraft. Så jag drog med skopan bit för bit längs foderbordet och skrapade ner snön som landat längst ut efter att det rasat från taket. Tyckte att jag var försiktig och att det gick så bra. Sedan klev jag ur hjullastaren och fick ögonen på förödelsen.

Betongkanten var rejält skadad på flera ställen! Blääää, vad dålig jag kände mig! Rivit sönder och gjort fult. Foderbordet funkar naturligtvis lika bra som innan men det ser ju förjävligt ut. Hafsigt och slafsigt, som att någon varit riktigt arg när den jobbat. Eller full.

Nåväl, ingen dog och det var ju bra. Skadad betong är trots allt inte hela världen, men raka kanter och snygga hörn är mycket trevligare än när det ser ut som att ett monster har gnagt på foderbordet.