Kom igen nu kossor, det är inget att vänta på

Nu är tiden inne och i år blir vi inte överraskade. Vi har full koll på er, kära dikor, vi är beredda och vi längtar. Släpp ut dem bara!

Titta på den här förlossningssalen. Vad kan ni mer begära? Och BB-avdelningen är också klar, en egen del av bädden där ni får vara ifred med era kalvar sedan.

Kolla här, jag har till och med testfött åt er! Kändes hur bra som helst!

Vi är så redo för babyboom nu. Vill ha söta små studsbollar som hoppar omkring i halmen och duktiga kor som njuter av moderskapet. Vi längtar liv, längtar naturens enkla men alltid lika fantastiska mirakel. Kom igen kossor!


– Glöm det. Vi solar.

Flera gånger om dagen står man där och spanar ifall någon beter sig annorlunda. Vissa ligger lite mer, är lite inåtvända, sådär som man kan bli när det snart är dags, men de flesta tuggar bara på och verkar inte bry sig nämnvärt om vad som komma skall. Viktigast är som vanligt att komma åt de godaste fodret innan någon annan hinner före.

De är lagom tjocka tror jag, inte så överfeta att de har jobbigt med stormagarna, men nog börjar några av dem se ut som badbollar.  Vi känner på svansar och uppmjukade bäckenband och kollar slemflytningar varenda gång vi är där. Men än kniper de!