Det går framåt

Efter regn kommer solsken. Eller åtminstone uppehåll. Igår fick vi avbryta vårbrukeriet men idag återupptogs det igen när allt var lite torrare ute. 

Vårbruket går överlag ganska hackigt här men idag har det flutit på riktigt ordentligt. Tack vare bra väder och folk som ville komma och jobba trots att det var lördag.

Tacksam.

Jag ska återkomma med en bättre uppdatering om hur vi ligger till men jag kan berätta att det kördes med nästan allt i olika omgångar idag.

Det har harvats, såtts, körts skit och just nu är Jesper ute och vältar.

Hemma på gården har jag städat foderbord och flyttat kalvar. Jag jobbade sent jag med,  fast inte lika sent som Jesper, eftersom jag var iväg på en second hand-runda med två ungdomar mitt på dagen. Sådant får man jobba igen antingen i förväg eller efteråt. Särskilt den här tiden på året när alla har fullt upp.
Det var dock väldigt kul att komma ut och umgås och göra några fynd så det var helt klart värt en sen lördagskväll. I morgon blir det lite samma sak. Då ska jag upp i svinottan för att hinna på konfirmationsfika senare på dagen. Det ser jag också fram emot. Det med konfirmationen och fikat alltså. Inte lika mycket det där med svinottan.

Hoppas alla har en trevlig helg!