Börja om

Hemma är det vårbruk och åtta nytillskott i ladugården. Titta bara på den här grabben. Så söt och vilken annorlunda teckning. 

Här på sjukhuset har dagen gått fort men ändå långsamt. Just nu sitter jag i sängen med bokföring och försöker hitta på allt annat än just det. Har inget kontorsdriv över huvud taget. Tror kanske jag ger upp och fortsätter i morgon istället. Visst borde jag göra det? Skita i det här nu och vika in klövarna för idag?

Ja, så får det nog bli, jag skriver en lista, sorterar och förbereder lite bara så det känns enklare i morgon. Nu ligger allt löst eller i min väska så det är motigt att ens försöka få en början. Skrivarn är kvar i bilen också. Bara utanför dörren förvisso men att gå och hämta den känns helt oöverstigligt för tillfället. Ja, för tusan, jag struntar i alltihop. Ser något bra på SVT en stund och fortsätter igen efter en god natts sömn.

I morgon ska jag förresten börja om med min runstreak också. Efter mer än åttio pass med daglig löpning gick det åt skogen nyligen. Missade en dag av olika skäl och så blev det en till och en till. Nu är det bara att börja från noll igen och det är precis vad jag ska göra. För jag märker skillnad bara på några dygn. Jag mår verkligen bra av de där rundorna. Jag jobbar ju fysiskt när jag är hemma på gården såklart men som sjukhusmorsa… ajaj, det inte bra att vara för stilla! Det känns i hela kroppen. Och skallen. Ingen motivation men desto mer irritation. Hungrig och mätt samtidigt och vill ut ur mitt eget skinn. Blänger på yogamattan gör jag också men kommer mig inte för att göra något på den. Nej, i morgon blir det återupptagning av löprutinen. Då blir jag förhoppningsvis både piggare och trevligare. Kanske skriver jag något vettigt här till och med, vem vet?

Det är bra tråkigt när man inte får allt gjort som man hade tänkt. Men samtidigt är det en ynnest att få chansen att börja om också. Det är inte alla som får den möjligheten. (Å herregud, jag låter som en självutnämnd livscoach på Instagram men det är ju sant). Nåväl, gå i frid så hörs vi.