Ett väldigt vettigt inköp

Nej vi har inte köpt någon ny halmfräs, jag funderar bara på varför är det så lätt att köpa onödiga, knäppa saker men så svårt att komma sig för att införskaffa sådant som man verkligen behöver? 

Jag köpte en batteridriven fönsterskrapa en gång. Dålig investering. Den var jättekul att använda i början och det var nån svamp med och den sög upp skitvatten av sig själv och allting. Nu har den legat i ett skåp helt orörd i snart tio år.

Jag har även haft ett zumba-paket i min ägo. Ett helt kit liksom, som jag köpte på Blocket och trodde att det skulle förändra mitt liv. Det var 6 dvd-skivor, en instruktionsbok och två korta stavar. Som jättelätta hantlar med något rassel i som man skulle skaka när man dansade loss där hemma framför TV’n i nå cykelbyxor. Gissa hur många gånger jag dansade zumba hemma? Just det, typ två. Också en jättedålig investering.

Annat är det med Danne för tillfället. Han har väl också gjort några tveksamma köp genom åren, jag glömmer aldrig rullgardinen till L60’n till exempel, törs inte ens skriva vad den plastbiten kostade, men nu har han investerat i något som verkligen var alltigenom bra. Kolla här!

Något helt vanligt och vettigt som förenklar livet och är så värd vad den nu kostade (bara den inte var lika dyr som den där rullgardinen). Frågan är bara varför den inte hittat hem till oss tidigare? Det är ju inte som att det är en ny uppfinning direkt. Hursomhelst kommer den aldrig någonsin ligga i ett köksskåp och skämmas, den kommer att sitta här på väggen i ladugården i evinnerlig tid och bara förenkla våra liv.

Bättre sent än aldrig men nu kan man ha både mjölktaxin och högtryckstvätten anslutna samtidigt. Ingen irritation, ingen som får skäll för att mjölken inte värmts för att kontakten inte suttit i och vem som helst kan riva igång tvätten utan att först koppla ur mjölktaxin och svära över hur trögt det är.

Tack.