Söndagsnöje minsann

Ikväll har vi gått igenom och sorterat diverse papper här vid köksbordet. Danne har fyllt i någon fastighetskomplettering och jag har förberett inför ett bokföringspass i morgon. 

Veckorna bara rinner iväg känns det som och ibland blir pappershögarna större än man vill ha dem. En särskild hög var extra otrevlig här hos oss. Den låg mitt i tidningskorgen och lurade! Helt dold för det mänskliga ögat. Det visade sig att den bland annat innehöll två fakturor som skulle ha varit betalda för ett bra tag sedan. Hjälp!
Varför kan det inte vara roliga överraskningar när man hittar post man inte visste att man hade!? Nej, bara tråkig reklam eller obetalda räkningar så man får skämmas ända in i tandköttet.

Nu har vi styrt upp allting och det passade bra att Danne kom hem från sjukhuset en sväng så vi kunde sitta tillsammans. Vissa saker vill man vara säker på att båda har sett innan man stoppar in i rätt pärm och annat behöver diskuteras mellan oss båda. När man knappt ses och sällan är i huset samtidigt blir högarna jobbigt stora ibland. Nu lagom till en ny arbetsvecka är de tunnare igen och jag har bytt ut tidningskorgen till en variant som borde vara mindre benägen att dölja en massa läskig post.

Förresten. Jag har bakat äppelpaj också, titta bara.

Har ingen aning om ifall de är goda men jag är extremt nöjd över att jag lyckades förgrädda skalen utan att de smälte ihop som små deghögar. Heja mig!