Är det nu det blir vinter?

Idag var det så vintrigt att man nästan fick julkänsla. Frostigt och minusgrader hela dagen och snö som flög omkring emellanåt. 

The never ending bal-story pågår fortfarande och Jesper passade på med några hemkörningsturer. Fortfarande finns det att ta av men han kämpar på. Även i skymning.

Danne har tvättat JD’n. Tack och lov för hetvattentvätt. Det behövs inte många kallgrader för att det ska bli svårjobbat.

Plogen är avställd nu så det arbetet är klart för i år. Det passar bra för i morgon ska det också vara kallt och på tisdag väntas ett riktigt snöfall.

Det var förresten hjulbredden som ställde till så det blev randigt plöjt har de kommit på. Någon Greger Bengtsson-expert visste hur det skulle vara och hur centimetrarna kan ställa till det.

Det var så fridfullt på något sätt när allt var inbäddat i frost. Djuren njöt i halmen och det var tyst och ljust. Jag gick en sväng i skogen och hittade lite gammat taggtråd längs vår markgräns. Den ska jag göra en dörrkrans av har jag tänkt. Om jag får tid.

Korna undrade vad jag höll på med.