En sådan dag…

Det blev en märklig dag. Ingen ljudbok i lurarna, inte ens P3 eller P4 på morgonen. Bara P1. Hela dagen.

Krig i Ukraina. Människor på flykt. Ett Europa med utmaningar som vi varit förskonade ifrån så länge. Ingen vet hur det här kommer att gå men nog känns det… overkligt? Stort.

Jag tänker på de drabbade och i första hand på barnen. Alla världens oskyldiga barn.

Mitt i allt ska tillvaron rulla på. Djuren vet inget om Putins härjningar och allt ska skötas som vanligt. Jag är glad att jag jobbar med något så viktigt som matproduktion även om jag är orolig förstås. Vi står helt klart inför nya utmaningar och ändrade spelregler. Det kommer inte att bli lätt framöver det är ett som är säkert. Men vi har inte behövt lämna hus och hem.

Mina barn sover tryggt inatt jag jag med. Alla har det inte så bra.