Nu är jag hemma igen

Veckan bara försvann men nu är jag hemma igen och allt ska väl återgå till det vanliga så smått. Det var kul att åka ner och hjälpa till med flytt och jag är glad att vi kom iväg trots att det var lite dramatik av olika slag innan. 

Jag var nästan sugen på att starta en flyttfirma ett tag, så kul var det. Det var så tillfredsställande att röja ut ALLT ur en lägenhet, städa och gnugga in i minsta vrå och sedan bära in och börja om i ett annat hem. Det var bra för själen. Måste bara köpa en skåpbil och en trappklättrare först, och försöka få till fler timmar på dygnet, sedan kan jag bära soffor och skura bakom spisar åt folk tills knogarna blöder!

Idag har jag haft en ganska lugn lördag. Jag fick vila i morse, vilket var gudomligt, och nu på kvällen har jag mest druckit kaffe och ätit choklad. Jag känner mig som dem på bilden. Trött och mysig.

I morgon blir det jobb och firande av födelsedag så nu är det väl läge att försöka tanka i sig lite sömn skulle jag tro. Det är städning av foderbord i morgon också, samt att jag ska visa ett efterlängtat nytillskott!