Nu ligger den där

Två dagars limpbakning är över och jag är så glad. Allt gick bra och vi har fantastiska kollegor och medmänniskor omkring oss. 

Det var riktigt nervöst innan men nu ligger den där. Ensilagelimpan. 77 hektar gräs inhoppackat till en fin Skogaholms som fick väl godkänt av Krister som varit med många gånger förr.

Två dagar tog det och det känns konstigt med så mycket mark skördat och inte en enda rundbal. Ingenting kvar på lägdorna, helt rent, allting hemma och inslaget i ett jättepaket.

Det var kul med ett riktigt stortag i skörden. Lite som förr nästan. Mycket folk, traktorer och vagnar i skytteltrafik och trevlig stämning vid fikabordet. Love it.

Jag ska visa fler bilder senare men nu ska jag sova. Täckningen är precis klar och vi pustar ut. Ack, vilken bra första limperfarenhet vi fick. Hittills i alla fall. Sen ska den ju öppnas också och fodret ska vara fint och välsmakande. Men det borde det vara. Enligt vår coach från Dacke behöver vi inte vara oroliga.