Markarbete pågår för fullt

Snart ska vi få hem tälthallen till kvigorna så nu gäller det att få klart allt förarbete. Danne har jobbat hårt de senaste veckorna och haft en hel del markarbete på sitt redan späckade schema.  

Jag tror att det kommer bli kanonbra det här med kvigornas tält, särskilt eftersom det blir väldigt gediget som vanligt. Inget hafs och slafs utan väl förberett och genomarbetat (läs, han är precis lika enerverande noga som alltid).

I det här inlägget teasar jag med lite bilder bara. Mer info kommer senare för den som är intresserad. Danne ska få berätta allt han vill om mått och strategier, grusdimensioner och såklart ett och annat dräneringsrör.

Håll till godo så länge.

Som sagt, ett utförligare inlägg är på gång men jag kunde inte låta bli att slänga ut några bilder redan nu. Det närmar sig och det är spännande!