De bästa grejerna

Fint väder, el-och vattendragning klart i tältet och en extrajobbare som kom och tvättade skitspridaren för vintern. Mycket var positivt idag och då ska man passa på. 

Här är de allra bästa:

1) Jag har umgåtts med mina äldsta döttrar ikväll och det var jättetrevligt. Somnade inte i soffan en enda gång heller! Rekord.

2) Äntligen fick jag tid att klippa kvigorna och få bukt med tussig päls och några skitiga lår. Det är min bästa mindfulness om jag får välja. Älskar’t.

3) Tältet! Inflyttning! Ja, det är sant! Det är färdigt! Nu bor det plötsligt djur där sen några timmar tillbaka!
Jag ska berätta mer senare men det får vara en teaser så länge. Kan visa fler bilder i morgon för de som vill se hur det blev.

Vidare har vi under de närmaste dygnen haft sjukhuspermission, blivit bjudna på god mat hos snälla vänner och fått födelsedagsfika hos min svägerska som har fyllt år. Jag har även träffat ett gulligt småbarn, fått skratta högt åt en rolig podd och kan snart göra chins eller pull-ups eller vad det heter i verkstadsgymmet. Jäääää!

Är allting helt perfekt eller vad är det dom pågår? Nej, inte precis, men tråkiga och trötta saker göre sig icke besvär i just detta blogginlägg. Ibland behöver man faktiskt bara vara tacksam och glad för en stund.

Hoppas alla har en fin lördag!