Nu blev det lite dragigt

Såhär jobbar vi hos oss för tillfället. Extra luftigt och med riktigt bra syretillförsel. Inte längre så instängt.

Det hände för ett tag sedan, förrförra helgen tror jag bestämt, och den skyldige var såklart jag själv. Jag och ”Skulle Bara”, vem det nu är.

Jag höll på med halmningen i godan ro och hade precis lastat på två balar på fräsen. Precis när jag skulle hoppa ut från hjullastaren såg jag att en av balarna hade hamnat lite för snett på luckan. Jag vände på fotsteget och skulle bara köra fram lite snabbt och rätta till den. Så snabbt att jag inte ides stänga dörren.

När jag kom lite för nära mixervagnen som stod där helt oskyldig blev det såhär tokigt.

Gaaaah! Varför, varför stängde jag inte dörrfan?!

Som tur var blev inte själva dörren särskilt skadad. En liten grej vid dämparfästet bara och så måste den justeras en aning i gångjärnen.

Lindsjö-Tomas ska komma och sätta fast en ny ruta och efter det ska jag försöka hålla mig i skinnet och inte ha så bråttom. Tack och lov hade vi en hyfsad glasförsäkring men det är ju bra surt ändå. Att man ska vara så klantig!

Vet ni förresten vad en ny dörr kostar till en L60? Om man förstör hela och inte bara glaset och måste byta alltihop utan försäkring?

 

48 000 kr!!!

Vad är den gjord av? Räknas den som berömd konst? Är den fylld med knark?