I mål

Där var helgen i mål och den har varit lite konstig. Både lång och kort samtidigt. Flaxat förbi men varit fullspäckad. 

Det som dominerat de senaste dagarna är förberedelser och städning vid sidan av det dagliga arbetet. Vi har ju ett sjukt barn i familjen och nu är det vissa förändringar på gång (som jag inte törs berätta om än). Detta gör mig glad och jag har fått nytt syre känns det som. Samtidigt är det nya tider och helt nya utmaningar som väntar vilket får en att darra på manschetten emellanåt.

Jag har vänt upp och ner på hela hemmet i helgen, burit möbler, rensat ut, pysslat och ordnat fint, allt i en rasande fart. Idag har min mamma hjälpt mig och på eftermiddagen kom tröttheten smygande. Det är nästan skönt att vara halvdöd nu på kvällen när jag landat hos nyss nämnda sjukhusbarn. Jag kommer garanterat att sova gott i natt.

På djurfronten har det städats foderbord, ordnats med öronmärken och stordiskats vad som kändes som tusen napphinkar. Tre nya kalvar har sett dagens ljus varav en är årets första avkomma efter bazadaisetjuren Bamse. En fin liten kviga på 38 kilo. Väldigt pigg och framåt och nog syns det vem som är pappan?

Kommande vecka hoppas vi på fler småttingar såklart men vi ser även fram emot att välkomna Emelie tillbaka till jobbet på onsdag. Framåt helgen får vi hem Skånedottern på påsklov och jag ska försöka övertala henne att man visst kan flytta hem till föräldrarna ett tag efter studenten.

Hoppas alla får en bra vecka.