I’m löööööving it

Lycka är tydligen när någon sågar ner ett träd. Elias blev kvigornas favorit när han bestämde sig för att röja rent längs gårdsplanen idag.

Kraftigt sly som söker sig längre och längre in mot byggnaderna är inte kul. Elias kapade ner en del av vegetationen och vissa blev väldigt glada. I alla fall efter ett tag.

Först var det jätteläskigt med stora grenar och ingen vågade gå fram. De stod i tältet och tryckte och stirrade. Märkligt kan man tycka, eftersom de här djuren går ute bland gräs och sly hela dagarna så de borde vara vana. Men, men, sly där det inte brukar finnas sly, i grindhagen bevars, sådant kanske det är bäst att vara på sin vakt mot?

Efter någon minut kom de fram trots allt och sedan blev det fest. Alla ville smaka och det var visst väldigt gott med löv till kvällsfika, 

Glada tjejer i regn och slask. Det har öst ner idag men vi är ändå rätt förskonade om man jämför med de regnmängder som kommit på andra håll i landet.

På tal om vatten kan jag förresten meddela att jag bockat av en massa högtryckstvättande i ladugården ikväll. Nu är det rent bland hinkar och inredning och jag spolade även som en dåre kring mjölktaxin och mjölkpulvertunnan. Ett tappert men troligtvis ganska dödfött försök att minska på antalet flugor.

I morgon blir det stortag med pappersarbetet så nu är det dags att sova och samla kraft. Wish me luck och på återseende.