Till och med det

Vilken start vi fick på den nya fas som vi gått in i. Vår pinfärska medarbetare Maja har gjort sina första två arbetsdagar hos oss och där sitter det inte fast kan jag lova. 

Idag hörde jag änglakörerna sjunga för jag kunde i lugn och ro sätta mig på kontoret och reda ut allt som låg på hög medan Danne och Maja jobbade ute. Det kändes verkligen som en nystart, som att vi kommer att få så mycket utväxling på den här chansen vi tagit att bli en till i arbetet.

Det flyttades djur och grejades med lite av varje under dagen och efter mitt kontorspass var det dags för en hemslakt som vi planerat men inte hunnit med. Även det flöt på bra eftersom vi inte behövde stressa med allt annat jobb runtomkring.

Kjellina verkade nöjd med halmningen också. Alltid ett plus.

Maja har stor djurvana och kör även maskiner. Hon kommer att kunna ta våra arbetsuppgifter i det vardagliga men även jobba bort mycket av det som inte är dagsrutiner och brandsläckning. Vi ligger efter med en hel del saker och jag tror att vi kommer få ny snurr på mycket som fallit mellan stolarna nu. Bara den mentala draghjälpen, att veta att vi är en till, gör också att energin ökar och det är väldigt skönt.

Förutom de kvaliteter vi visste om och nu fått se prov på är Maja  även en duktig fotograf. Tänk, till och med det fick vi!