Fullt upp med kärlek

Nu var det några dagar sedan jag loggade in och det är för att jag har haft så himla fullt upp. Främst med att fylla fyrtioett år. 

Att fylla fyrtioett är verkligen något jag kan rekommendera. I alla fall om man får en så fin födelsedag som jag hade. Värmen sitter i fortfarande, trots att det var i torsdags, och jag kan inte förstå att alla är så snälla. Särskilt mina fantastiska barn.

Till att börja med fick jag sovmorgon på min dag och det hade jag verkligen inte väntat mig. Min dotter lurade mig och stängde av min väckarklocka mitt i natten och gick sedan ut och tog mitt ladugårdspass i ottan. Hur snällt? Sedan hade hon ordnat finfrukost också, och hon och sonen kom och sjöng för mig i sovrummet.

Senare på dagen kom Danne hem och bjöd på lunch i Kovland och jag fick ett par jättefina vinterstövlar av honom. Nu fryser jag inte om fötterna mer kan jag lova. Bring it on, winter, jag är redo för allt.

Men det var inte slut där, för på kvällen var det dags för teater. Jag, mellandottern och hennes vän gick på ett helt nytt evenemang här i stan som hette ”Sen kväll på teatern”. Det var en avslappnad afton med all möjlig underhållning, bland annat besök av Netflixaktuelle William Spets. Superbra och ett kul sätt att fira födelsedag, särskilt med sina kära ungdomar.

Innan kvällen var slut fick jag också en stor present av min närmaste släkt och familj. De hade samlat till något som jag velat göra ett tag men inte tyckt att jag haft råd med. Kanske kommer det en bild på det så småningom, det är en lyxig grej och jag blev jätteglad och överraskad. Samma sak med presenten från yngsta dottern. Hon hade lyckats kombinera två av mina lampönskningar, en Tiffany- och en svamplampa, och handlat helt i smyg och gjort så fint!

På tal om överraskningar så har jag varit på en annan grej också, dagen efter min födelsedag. Jag hade för länge sedan köpt biljetter till Småstadsliv för att jag så gärna ville bjuda min svärmor och nu var det plötsligt dags. Hur fort kan ett halvår gå egentligen? Och jo, jag vet, det är ingen måtta på evenemang och grejer nu!

Det blev en härlig kväll det med och vi fick skratta riktigt ordentligt båda två. Trots att vi visste det innan, att vi skulle skratta halvt ihjäl oss alltså, var det överraskande bra!

Nu vill jag bara avsluta med att säga tack till alla som gratulerat mig och som finns i mitt liv trots att det är så rörigt och krångligt ibland. Jag skulle kunna skriva en hel bok men jag blir så rörd att det nästan tar stopp.
Omtanke och att vara tillsammans med sina kära är verkligen vad livet går ut på och det blir mer och mer tydligt ju äldre och klokare jag blir. Hoppas man får vara med länge till. Livet är vackert.