Coolt är ordet

Djurflytt i kylan och en Instagramtrend. En helt vanlig tisdag fast med lite extra snö. 

Vad har man sociala medier till om inte för att ondgöra sig över eller haka på olika trender? Minns ni när det var så inne att skryta om vinterbad i diverse isvakar till exempel? Jag svär, om jag någon gång får för mig att gå ner i ett uppsågat hål i en frusen sjö mitt i fucking vintern, då ska jag inte visa en enda bild på spektaklet!

En trend som vi däremot testade idag var att slänga upp hetvatten i luften och se om det blev snö. Jag har sett så många vackra bilder på sådant den här vintern så när Linnea gick ut för att testa hängde jag på med kameran. Det blev inga superfoton direkt men nog blev det snö alltid! Kolla vad fint! Eller kolla vad coolt!

Förutom vattenlek har vi flyttat djur idag och det gick bra förutom att det var lite väl kallt. Vi jobbade snabbt och effektivt och det var en fröjd att få sätta sig i traktorn en stund eller ännu hellre komma in på fikarast.

 

Läskigt att kliva ur sin comfortzon i början men sedan blev det fart. De här små fick flytta vidare till en större hall med fler kompisar.

I morgon tror jag att Danne ska hämta spån och om det fortsätter vara kallt borde han hinna med sig bra eftersom han inte behöver skrapa några gångar på morgonen. Kanske är Linnea hemma och jobbar också, då klarar han sig helt utan bekymmer.
Själv har jag föräldravakten med möten på sjukhuset men om det går ska jag smita iväg en stund och träna på eftermiddagen. På torsdag får vi en leverans med gödning inför den kommande odlingssäsongen och på fredag, ja vad ska vi göra på fredag? Så långt har jag inte tänkt än men det hinner nog ordna sig det med.