Köttbullens Dag

Idag är det Köttbullens Dag. Då passade min mamma på att bjuda på middag. Jag fick hämta två kassar fulla med färdiglagat, bara att värma på! Vilken service va?

Köttbullar, brunsås, potatismos och lingonsylt… Åh, så gott! Kan nästan inte bli bättre tycker jag.
Svenskt kött såklart, både nöt och älg var det i de här bullarna. Till det åt vi sallad och inlagd zuccini (eller hur det nu stavas) från Gårdtjärns Gård som ligger här i närheten. Ingen ände på lyxen.


Svensk köttbulle i tidigt stadium

Idag har det varit full fart på gården med bland annat spårfräsning i Hangarn. Det ska jag visa bilder på i morgon. Jag har även varit till frisörn för att äntligen bli av med några gråa strån samt rotat lite bland bokföringen.

Nu bli’re caféjobb och smygdans i Kovland. Jag ska fixa mackor och sälja kaffe medan Blender kör sommarens sista dans i Ånäsparken. En bra torsdag.