Don efter person!

På Nysäter måste det finnas arbetsredskap i olika former och storlekar. Men är jag verkligen fullt så där mycket kortare än dig, Linda!? Tänk att vi kompletterar varandra så bra!

Det blev så ljust och fint när vi hade tagit bort vindväven på ena sidan i Hangarn att vi bestämde oss för att sopa rent på den andra igår. På samma gång fick vi möjlighet att träna tjurarna att gå i drivgångssystemet. Man måste ju stänga ut dem från bädden för att kunna sopa från insidan och då kan de få gå en sväng genom karusellen och vågburen när man ändå är igång. Det underlättar en hel del och när de ska på slakt sedan om de har gått där på prov.

Idag är det visst fredag igen och jag undrar hur det är möjligt att veckorna kan gå så fort? Jag ska jobba vidare här hemma nu och sedan åka till hospice för ett kvällspass i vården. Kan bli en bra dag det här. Bara att pinna på med kortbenen!