Linda har hållit helgställningarna

I helgen har Linda jobbat medan vi andra har varit i stan på brottningstävling. Jag har brett mackor och kokat kaffe och Danne har haft koll på tidtagning och diverse andra sysslor. De två äldsta barnen har brottats.

Sundsvall Wrestling Open var en stor tävling som vår klubb anordnade. Med deltagare från flera olika länder.
Längst hade israeler och ryssar åkt för att komma hit till Sundsvall. Häftigt!


Foto: Kicki Andermyr Nyberg

Jag blir alltid lika överraskad av hur coolt det är med brottning. Man blir berörd av hur de kämpar, både stora och små tävlande.
Även om jag inte alls är lika engagerad och kunnig som Danne så är det väldigt kul att vara med när det stämmer med jobb, tider och avstånd. Oftast är jag ju hemma på gården när det tävlas men nu kunde jag också vara på plats.


Ibland bjuds det på en flygtur… Foto: Kicki Andermyr Nyberg

Innan vi for i morse gick jag ut för att skrapa i Hangarn. Då upptäckte jag en fantastisk sak. Det var så rymligt i hjullastaren! Linda hade städat den och det behövdes verkligen. Tänk vilken skillnad det blir när man får lite rent omkring sig. Att det ska vara så svårt att hålla efter? Har dock ingen bild på det men här är en på Linda och tjurarna. Det verkar som att de har haft en bra helg.

I morgon väntar vanligt jobb på gården och det ska bli ganska skönt. Jag tror jag har fått en överdos av människor idag. Det känns så nu när man är hemma i lugn och ro igen. Roligt men intensivt har det varit i helgen. Idrott är magiskt. Bra pigor också.


Foto: Linda Edlund